Mød besætningen på opholdssted og bosted i Århus - vand og by

Medarbejdere

Vand og By - opholdssted og bosted i århus

Vand og By er et bosted og opholdssted for unge og voksne, der udgøres af et ambitiøst team af medarbejdere. Vores medarbejdere har hver især nogle faglige specialkompetencer, der sikrer, at vores beboere er i trygge og professionelle hænder. Derudover har medarbejderne hos Vand og By også hver især kompetencer indenfor sejlads såsom matros, styrmand, maskinmester og ikke mindst som kaptajn. Af den grund går vores medarbejdere også ofte under betegnelsen besætningen.

 

Som opholdssted og bosted for voksne og unge er vi hos Vand og By underlagt supervision, så vores medarbejdere er klædt på til at tage hånd om og omfavne vores beboere bedst muligt.

 

Mød besætningen på vores opholdssted og bosted i Århus, Vand og By, herunder. 

Bjarke Hansen

Kaptajn og Forstander

“I godt vejr er alle gode sømænd”

Asger Berg-Cronquist

Matros og Arbejdsmiljørepræsentant

“Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi meget”

Viktoria Kirk Hald

Maskinmester og Pædagogmedhjælper

“Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet”

Bruno Knapek

Matros og Kok

Tove

Erfaren speciallærer og Matros

Eduardo Romero

Matros og Musikpædagog

Fokus på et stærkt fællesskab - både til lands og til vands

Hos Vand og By er vi af den optik, at et stærkt fællesskab er vejen frem. Det gælder både fællesskabet mellem medarbejderne på stedet og beboerne på vores opholdssted i midtjylland. Derfor gør vores medarbejdere på Vand og By også en dyd ud af at stable nogle aktiviteter på benene, der skal indbyde til socialt samværd. 

 

Som et forsøg på at imødekomme ønsket om et stærkt fællesskab, nyder vi også især godt af vores årlige sommertogt, der bidrager til nogle stærke relationer mellem de ansatte og beboerne. 

 

Fælles for medarbejderne hos Vand og By er det desuden, at de har erfaringer med sejlads – dog i forskellige omfang – og at de har en særlig interesse for livet til havs. Vi mener, at sejladsen kan noget helt unikt, som giver grobund for resten af årets pædagogiske arbejde. 

 

Læs mere om Vand og By her. Skulle du have yderligere spørgsmål til Vand og By, er du også velkommen til at kontakte os. Find vores kontaktinformationer her